قصه‌گویی و گوش سپردن به قصه‌ها همواره یکی از مهم‌ترین و رایجترین راههای انتقال تجربه بوده و در میان اقوام مختلف ایرانی، قصه‌ها همچون گنجینه یا میراثی گران‌بها به نسل‌های بعد منتقل شده است. در نگاه آموزشی، تربیتی و پرورشی هم می‌توان نقش برجسته‌ای برای قصه درنظر داشت چرا که بسیاری از مسائل مهم در حوزه تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان را می‌توان با استفاده از قصه‌گویی ارائه کرد.

از این‌رو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان پرچم‌دار قصه‌گویی در ایران با هدف ترویج فرهنگ قصه‌گویی و تربیت مخاطب کنشگر، اقدام به تاسیس انجمن قصه‌گویی کرده است و در حوزه قصه‌گویی، قصه‌پژوهی، فعالیت‌­های قصه‌­محور، ترویج و آموزش قصه‌­گویی و نیز ساماندهی قصه‌­گویان زیرنظر معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان­ فعالیت می‌کند. انجمنی که با حضور چهره‌های شاخص حوزه به عنوان متولیان، کوشش می‌کند تا ضمن ارائه طرح ‌درس‌های مدون برای پرورش استعدادهای بالقوه، چتری برای حمایت از قصه‌گویان در 31 استان کشور باشد.

  • 1401/06/01 - 07:04
  • تعداد بازدید: 216
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با حضور مربیان مرکز شماره یک تبریز در دارالقرآن امیرالمومنین:

نشست ترویج و توسعه قصه‌ و قصه‌گویی برگزار شد

با حضور مربیان مرکز شماره یک تبریز در دارالقرآن امیرالمومنین نشست ترویج و توسعه قصه‌ و قصه‌گویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان شرقی، نشست ترویج و توسعه قصه و قصه‌گویی با حضور مربیان مرکز شماره یک تبریز در درالقرآن امیرالمومنین برگزار شد. 

این نشست که خانواده‌ها و کودکان و نوجوانان و اعضا دارالقرآن امیرالمومنین حضور داشتند درباره قصه‌ و قصه‌گویی و  شرایط و نحوه ثبت نام در سایت توضیحاتی ارایه گردید.

برگزاری نشست‌های تخصصی قصه‌گویی برای اقشار مختلف یکی از روش‌های کاآمد در ترویج فرهنگ قصه‌گویی و آشنایی با جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.

ثبت نام بیست و چهارمین جشنواره بین المللی قصه‌گویی از ۲۱ مرداد آغاز و تا ۳۰ شهریور ادامه خواهد داشت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت